HTML

2009.01.17. 21:29 Stella egyesület

Budavári Reneszánsz Bál

 

 

Mátyás 550 Emlékévtől a Budavári Önkormányzat. Reneszánsz Bállal búcsúzott-. A január 17-én, a Magyar Kultúra Alapítvány székházában megrendezésre került reneszánsz mulatságon gyermekprogramok, régzenei koncertek, táncbemutatók, lovagi bajvívások várták és szórakoztatták az érdeklődőket. A bál fővédnöke: Mádl Dalma asszony, a Mátyás 550 Emlékév védnöki testületének elnöke. 

 

2009. január 17-én (szombaton) a Mátyás 550 Emlékévet lezáró Reneszánsz Bálra, A Budavári Önkormányzat tisztelettel fogadta az érdeklődőket a Mátyás 550 Emlékévet lezáró Reneszánsz Bálra, Hunyadi Mátyás és Aragóniai Beatrix esküvője utáni mulatságra. A jó hangulatról a Musica Historica, Stella koncertkórus, Musica Profana és a Tabulatúra együttesek gondoskodnak. Mátyás király szerepében Helyey László színművész, Beatrix királynét György Orsolya Dorisz előadóművész alakította. A reneszánsz bál háziasszonya Pregitzer Fruzsina színművész volt.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://stella.blog.hu/api/trackback/id/tr51133879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása