HTML

Friss topikok

  • Sz.Bea: @Énekesmadár: Szia Hétvégén felrakom a képeket! Puszi Bea (2009.08.14. 20:10) Fórum
  • kis naiv (törölt): Drága Józsi Bácsi! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk koccintani! Majd jövőre! Nagyon sok bol... (2009.02.09. 20:44) Stella család ünnepelt

2009.08.16. 15:31 Sz.Bea

Lehel napok 2009

 

2009. augusztus 8.
 

 

 A Lehel csarnok által szervezett népszerű Lehel Napok program sorozata, az idén is a Lehel téri Szent Margit templomban zárult, ahol a Stella Kamarakórus ismételten koncertet adott.

 

 

Baráz József vezényletéve elhangzott müvek között volt Viadana: Exultate, Banchieri: Confitemini deo, Gasparini: Adoramus te... , Arcadelt: Ave Maria, Liszt:   O salutaris, Mozart: Ave verum és a régi nahgy kedvenc a Ride the chariot.

 

 

 

 

 

Etelka vezényletével felcsendültek Jannequin: Sok csoda közt, Palestrina: Jesu rex, Bruckner: Locus iste és Kodály: Esti dal.

 

Idén se maradhattak el az ujdonságok.   A repertoárt böviti immár két Haydn mű a Tantum ergo, és a Hálaének.  Egy új spirituálé is a müsorra került a Somebody's knockin.

 

 

A koncertről és az utána lévő kis összejövetelről képek láthatók http://lehelnapok.stellakorus.fotoalbum.hu/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://stella.blog.hu/api/trackback/id/tr541313094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása